Aiguille du Midi, foto: S. Petovar
Matterhorn, foto: M. Renčelj
Huascaran, foto: M. Renčelj
Dolomiti, foto: M. Renčelj
Dolomiti, foto: M. Renčelj
Iskanje
NOVICE > Alpinistični odsek  
  Prijavi se!

Objavil/a: Sebastijan Petovar, torek, 29. januar 2019, ogledov: 648

Turnosmučarski tabor Triebental

Več v novici...

 

Turnosmučarski tabor bo ob ugodnih vremenskih in snežnih razmerah izveden v dveh dneh, od petka 8.2. (praznik) do sobote 9.2.2019. Vsak sam se odloči koliko dni želi biti na taboru.

Obiskali bomo severne sosede in sicer področje Triebener Tauern, natančneje dolino Triebental- cca. 180km iz Maribora. Prenočiti je možno v več različnih penzionih v dolini. Ob prijavi vam bom posredoval kontaktne podatke od penzionov in si prenočišče uredi vsak sam glede na želje in zahteve (trajanje, hrana,…)!

Iz doline imamo veliko možnosti turnih smukov različnih težavnosti (Kerschkern, Krugkopf, Lattenberg, Triebenkogel,…)

Turni smuki so primerni tudi za manj izkušene turne smučarje, ki pa imajo že nekaj izkušenj s turnim oziroma alpskim smučanjem oz. jih bomo prilagodili skupini (določeni deli ture bodo lahko opravljeni brez smuči).

V primeru interesa je možno prvi dan narediti namesto ture tečaj turnega smučanja in krajšo turo. Ob popoldnevih pa se lahko dogovorimo tudi za kakšno krajše izobraževanje ali predavanje (reševanje izpod plazu, prevoz ponesrečenca,…)

 

Za vse dodatne informacije in obvezne prijave se obrnite na Tadeja Kosmačina, telefon 040 699 749 ali tadej.kosmacin@gmail.com
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.

Iskanje med novicami

Išči med

Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Bran©o