Aiguille du Midi, foto: S. Petovar
Matterhorn, foto: M. Renčelj
Huascaran, foto: M. Renčelj
Dolomiti, foto: M. Renčelj
Dolomiti, foto: M. Renčelj
Iskanje
NOVICE > Alpinistični odsek  
  Prijavi se!

Objavil/a: Sebastijan Petovar, četrtek, 29. avgust 2013, ogledov: 2902

SESTANEK ČLANOV, TABOR, OBČNI ZBOR...

Novice iz sveta AO Tam...

V sredo 11.9.2013 ob 19h se bo odvijal sestanek članov. Vabljeni vsi, ki ste kupili diplome za starejšega pripravnika ali višje. Teme bodo zanimive, debata bo goreča, tako da vsekakor priporočam udeležbo.

Konec meseca nam Dolfa obljublja tabor v Rušici. Tabor naj bi se odvijal 28. in 29.9.2013. Tabor je namenjen vsem, ki ste kupili diplome za mlajšega pripravnika ali naprej. Če se želite prijaviti tudi tečajniki, je potrebno poslati vzpone Figotu, da ocenimo ali lahko greste zraven ali ne. Strokovna komisija bo ocenila ali obvladate abzajl ob 2h zjutraj brez čelne svetilke.

Informativno se je že informirala informacija o občnem zboru, ki naj bi se letos odvijal pod Storžičem. Okvirni datum je 7. in 8.12.2013, vendar ker je še to daleč, je informacija informativnega značaja. Predlog, da bi letos občni zbor potekal brez alkoholnih zvarkov, je bil gladko malo zavrnjen.

POMEMBNO
V društvenih prostorih so plakati za alpinistično šolo! Tako da naprošamo vse, ki ste pripravljeni nalepiti kakšen plakat, da to tudi storite. Izgovorov, da je zmanjkalo barve v tiskalniku, ali da je pikapolonica pojedla ves papir ni, ker so plakati že natisnjeni. In to na papir. Kdor pa ima nazadržno željo, da si natisne kakšen plakat ali dva, pa naj pošlje mail Figotu ali Pikiju ali Iveku, pa vam bodo poslali plakat po elektronskem mediju.
Najbolj korajžne, ki nalepijo plakat (s priloženo svojo sliko) pri gostilni Sabina v Slovenski Bistrci, čaka pivo na ferajnu. Tongue out

Naslednje tri tedne se naj na sestankih porabi manj piva, saj vašega preljubega pirmajstra ni, tako da bo oskrba s pivovsko energijo motena. Prosimo za razumevanje Cool.

 

Lep pozdrav,

Hilti the pirmajster
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi!
 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.

Iskanje med novicami

Išči med

Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Bran©o