Tabor Dolomiti

AO 7. junij, 2024 140
Tabor Dolomiti

Poletje se približuje, naš plezalni tabor pa tudi. Letos gremo v Dolomite, in sicer med 22. in 30. junijem. Tabor planiramo skupaj z AK Vertikala.


Letos smo se odločili za kamp Sass Dlacia, v bližini Corvare (15 minut), nekje na pol poti med Cortino in Canazeiem, tako da je izhodišč za plezanje res veliko (Falzarego, Tofane, Val Gardena, Sella ...). Tabor je namenjen vsem članom in prijateljem odseka, vabljene tudi družine. Tečajniki lahko frikate, za večraztežajne smeri pa se nujno predhodno dogovorite z alpinisti. Na taboru vsak aktivnosti planira zase. Sicer se da pa v Dolomitih početi marsikaj, tako da nam ne bo dolgčas. :) 
 
Spanje in rezervacija:
 
Do 28. junija je v ceno 30,00 € vključena namestitev na parceli za dve osebi in avto s šotorom, ali dva šotora ali avtodom. Cena vsake dodatne osebe na parceli je 9,00€. Po 28. juniju je cena višja. Število parcel za rezervacijo je torej odvisno od števila avtomobilov in šotorov. Turistična taksa, poraba električne energije ali drugi dodatki niso vključeni.
 
Predlagam, da vsaj deloma opravimo skupinsko rezervacijo, ker nam bodo na podlagi tega lažje skupaj dodelili parcele, saj je kamp kar velik. 
 
Kdor se želi pridružiti skupinski rezervaciji, naj se vpiše v tabelo, kjer naj natančno zabeleži datum prihoda in odhoda ter ostale podatke (tisti, ki boste skupaj v šotoru/avtu, zabeležite to samo enkrat, da se ne bodo številke podvajale).
Kdor bo rezerviral individualno, naj to tudi označi. Na podlagi prijav bomo pridobili predračun, ki ga bo potrebno plačati v celoti. Prijave za skupno rezervacijo do 3.6., po tem datumu je rezervacija individualna.
 
 
Vodnički:
Za ta del Dolomitov obstaja ogromno vodničkov, cel kup jih je na ferajnu, kar nekaj pa jih imava midva, tako da ne bo problemov z izborom ciljev. ????
Midva imava spodnje in tudi kak zemljevid:
- Klettern in Cortina D'Ampezzo und Umgebung (izbor klasičnih smeri okoli Cortine)
- The Dolomites: Rock Climbs and Via Ferrata (bolj športnoplezalni, tudi večraztežajke) 
- Klettern in Gröden Dolomiten: Die schönsten routen (Sella, Val Gardena)
 
Če ima kdo kakšno vprašanje, me lahko pokliče na 031 457 640 ali na spelahabulin@gmail.com.
 
Še vreme naročimo, pa parkrat spat, pa bo!
Se vidimo!
Špela 

Iskanje

Največ ogledov